Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Kiekie in het westland
Kiekie
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Onverwachte ontmoetingen zijn vaak de leukste....



Mijn Profiel

Kiekie
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Thema, Vloerbedekking
09 augustus 2020 00:08

Weekje overslaan
01 augustus 2020 15:48

Thema Alles wat vliegt
25 juli 2020 23:51

Thema " hoge gebouwen"
19 juli 2020 00:14

Nieuw thema 19-07-2020
12 juli 2020 17:35




Fotoboeken


Varend corso 2015 (15)
_
Griekenland (2)
_

Fietsen door het Westland (8)
_
24-04-2010 (6)
_

Corso 2018 (18)
_
Varend corso 2016 (16)
_






Weblog Vrienden


Redsblog
Van: redone

Bennekesblogje
Van: Benneke

Mamsies weblog
Van: mamsie

Tharisis
Van: Tharisis

Bie wotterkaant
Van: Gribou---Greet

Bie wotterkaant
Van: Gribou---Greet




Gastenboek berichten

Greet ( Gribou---Greet )
05 augustus 2018 00:05
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag :flower: IK wens je een hele fijne dag , zal een bijzondere dag worden zo tussen de vele bloemen , groente en muziek :-)

Fran
29 augustus 2014 16:48
_
Hebben jullie een fijne week gehad in Zeeland? Liefs Fran. Ik ga a.s. week een midweek naar de Veluwe.

Wim/wimswerk
05 augustus 2014 22:57
_
Beter laat dan nooit, maar nog net op tijd. Van harte gefeliciteerd!




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 00:25
_
Elvira Online

Door GervanBeek om 00:16
_
Profielgegevens aangepast

Door GervanBeek om 00:14
_
Nieuwe Profielfoto geplaatst

Door GervanBeek om 00:14
_
Profielgegevens aangepast

Door Petronella48 om 00:13
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Petronella48 om 00:10
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Petronella48 om 00:10
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door GervanBeek om 00:10
_
Profielgegevens aangepast





_

Andere artikelen



Thema Reclame



Leuk thema. Overal te vinden, binnen, buiten. Maar dan geschikte foto, s kiezen en zonder problemen op de site te krijgen. !!!! Ik heb wat nostalgie gekozen, Flipje handdoek, DE theedoek, Van Nelle kwartet. Nog wat Reclame op een auto, en binnen ook genoeg te vinden




















Geplaatst op 07 juni 2020 10:11 en 313 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benneke  
07 jun 2020 10:44
Je hebt er een leuke serie van gemaakt Kiekie, Flipje, het fruitbaasje van Tiel roept weer herinneringen op aan mijn kinderjaren. De laatste foto is ook goed geslaagd, ik dacht toen ook aan de pianisten met Pim Jacobs en Pieter van Vollenhove.

Een groet van Benneke

Gribou---Greet  
07 jun 2020 10:48
Wat een supermooie en gevarieerde serie Kiekie . Leuk zoveel nostalgie ....Flipje , wij spaarden vroeger de zegeltjes voor de boekjes , leuk dat je het op een handdoek hebt. En wat heb je er weer een mooi Westlands tintje aan gegeven
groetjes Greet
_





_
Redone  
07 jun 2020 11:37
Wat heb je er een leuke serie van gemaakt Kiekie, Flipje en Piggelmee, ontzettend leuk, mooi ook weer het Westlandse gebeuren!!!
Fijne zondag!!

Fransesien  
07 jun 2020 11:45
Leuk al die logo,s Kiekie ,je herkent direct wat het is en dat is ook de bedoeling.
Bij foto 1 wil je direct naar binnen en het kwartet spel met Piggelmee lijkt me heel leuk.
Mooie serie .Fijne zondag en groetjes Francien.
_





_
J.zwiep  
07 jun 2020 12:32
Wat leuk dat je hier laat zien maar je handdoek is heel mooi en je piggelmee leuk is dit mooi die gevleugelde vrienden en zo verschillend allemaal mooie serie heb je er van gemaakt
Groetjes Jantina.

Tharisis  
07 jun 2020 12:41
Knotsgezellige logoserie, Kiekie!
De Westlandse Boeren weten hoe 't moet met de Bijtjes...
En Flipje en DE op geheel eigen wijze ook!
Een lekker koel biertje drinken samen met de Postduivenmelkers, terwijl de fietsen veilig staan!
Je hebt er duidelijk lol in gehad, Kiekie!
Ging het nu goed met plaatsen van de foto's?
Toos
_





_
Karekiet  
07 jun 2020 14:19
Wat een variatie Kiekie,Flipje is leuk,wist niet eens dat handdoeken van waren en DE ook zo herkenbaar,de laatste is een duivensport vereniging denk ik,wat een toepasselijke naam daar voor.Een geslaagde serie geworden,mooi !

Kiekie  
07 jun 2020 15:51
Ben, heel wat jaren geleden geleden, veel, plezier aan Flippie. Ik heb zelfs nog een paar boekjes,, ja de postduiven vereniging heeft een bekende naam.. gr kiekie
_





_
Kiekie  
07 jun 2020 15:53
Greet, ik heb altijd wat van nostalgie in huis. Ik hou van leuke dingen niet uit die tijd, ik heb zelfs nog een paar boekjes,, ik probeer er wel iets Westlands bij te doen.. gr kiekie

Kiekie  
07 jun 2020 15:55
Ria, er ligt in mijn kast wel iets van vroeger,, als ik iets tegen komt probeer ik er iets Westlands aan toe te voegen.. gr kiekie
_





_
Kiekie  
07 jun 2020 15:56
Fransien,, dat is de plaats waar veel honing word verkocht,, ik vond het een leuk thema,, gr kiekie

Kiekie  
07 jun 2020 15:59
Jantina. Het thema was binnen en buiten te vinden, de handdoeken met logo bewaar ik, te leuk om te gebruiken. Kwartetten met de kleizoons is altijd plezier.. gr kiekie
_





_
Kiekie  
07 jun 2020 16:02
Toos, de bermen in het Westland staan vol bloemen, word gestimuleerd voor de bijenstand,, ja fietsiekliets word vaak gebruikt door ons.. geen biertje voor mij !! Heerlijk helder water,, viel weer niet mee vanmorgen, 2e keer lukte het.. gr kiekie

Kiekie  
07 jun 2020 16:04
Karekiet, vroeger kon je altijd handdoeken kopen met een thema, ik bewaar ze omdat ik het leuk vind, beetje nostalgisch ben ik wel.. ja de duiventent zoals wij het noemen.. gr kiekie
_